Activator Celular

0104

Produs nou

Cell activator are o formulă specială care oferă organismului vitamine din complexul B (B1, B2 şi B6), plus mineralele esenţiale zinc, mangan şi cupru. Vitaminele din complexul B (B1, B2 şi B6), manganul şi cuprul contribuie la funcționarea normală a metabolismului energetic normal, iar zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraţilor.

 Recipient cu 90 de capsule.

Mai multe detalii

96,00 lei

Fisa tehnica

Cantitate 90 capsule

Informatii

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE: O capsulă de trei ori pe zi. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile.

ATENŢIE: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare sunt destinate să completeze dieta și nu ar trebui folosite pentru a înlocui o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

INGREDIENTE: agent de încărcare (citrat de calciu), gelatină, dextroză, agent de îngroşare (celuloză microcristalină), pudră de alge chlorella (7,5 %) (Chlorella vulgaris), corector de aciditate (acid malic), ciuperci shiitake (5,6 %) (Lentinus edodes), agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor graşi, dioxid de siliciu), citrat de zinc, pudră de cayenne (0,9 %) (Capsicum frutescens), lactoferină din lapte, carbonat de mangan, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, clorhidrat de tiamină, citrat de cupru.