Tablete cu Fibre si Plante Aromate

3114

Produs nou

Tablete cu fibre şi plante aromatice te ajută să creşti cantitatea de fibre consumate zilnic.

Mai multe detalii

72,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 123
Cantitate 180

Informatii

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE: Două tablete la fiecare masă, de trei ori pe zi, cu un pahar mare de apă. Utilizaţi acest produs în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile. Acest produs cu o formulă exclusivă este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenţi Herbalife.

ATENŢIE: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

INGREDIENTE: Fibre de ovăz (Avena sativa L.), agenți de încărcare (celuloză microcristalină), inulinã, pudră din frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum A. W. Hill), agenți antiaglomeranți (carboximetilceluloză de sodiu, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), stratul de acoperire al tabletei [agenți de glazurare (carboximetilceluloză de sodiu reticulată), maltodextrină, dextroză, emulsificator (lecitină din soia)]. Indicații alergologice: pentru alergeni, inclusiv cerealele care conțin gluten, verificați ingredientele scrise îngroșat.