Baton Formula 1 Express

Produs nou

Batonul F1 Express are toate calitatile nutritionale ale unui shake sau ale unei mese sanatoase. Acest produs este menit a fi consumat ca parte a unei diete cu aport caloric scazut, asociata cu alte alimente si impreuna cu o activitate fizica regulata.

Mai multe detalii

61,00 lei

Fisa tehnica

Cantitate 7 Batoane

Informatii

Oricad esti in miscare, nu trebuie sa iti mai faci griji niciodata ca vei sari o masa sanatoasa si gustoasa. Batonul Formula 1 Express este un inlocuitor de masa, gustos si echilibrat din punct de vedere nutritiv. Batonul Formula 1 Express iti ofera substantele nutritive necesare unei mese sanatoase la pachet.

BENEFICII CHEIE

  • Control asupra caloriilor cu doar 206 calorii per baton
  • Bogat in fibre si proteine din soia, pentru o senzatie de satietate de lunga durata si pentru mentinerea nivelul de energie
  • Indice glicemic scazut (IG)
  • Contine soia: includerea a cel putin 25g de proteine din soia in alimentatia zilnica, ca parte a unei diete scazute in grasimi saturate, te poate ajuta sa mentii un nivel sanatos al colesterolului
  • Contine vitamine si minerale esentiale pentru a atinge Doza Zilnica Recomandata (DZR)
  • Potrivit pentru vegetarieni
  • Disponibil cu Fructe Rosii si Iaurt
  • O masa gustoasa si echilibrata din punct de vedere nutritive


DE CE AI NEVOIE DE EL?
Cand incerci sa slabesti sau sa iti controlezi greutatea, este important sa adopti o dieta echilibrata din punct de vedere nutritiv, ceea ce poate fi foarte dificil avand in vedere ca solutiile convenabile, sanatoase si gustoase nu sunt la indemana. O masa sanatoasa precum Shake-ul Formula 1 Herbalife sau Batonul Formula 1 Express, mentin aportul caloric la un nivel scazut pentru a evita cresterea in greutate, furnizand, in acelasi timp, vitaminele si mineralele esentiale, carbohidratii si proteinele necesare pentru o senzatie de satietate de lunga durata si pentru mentinerea nivelului de energie.

MOD DE ADMINISTRARE
Bucura-te de Shake-ul Formula 1 Herbalife sau Batonul Formula 1 Express in fiecare zi, ca o optiune pentru o masa sanatoasa.