Shake Herbalife Formula 1 Pliculeţe Vanilie

2653

Produs nou

Herbalife Inlocuitor de Masa Sanatos. Este usor si practic de preparat - o masa sanatoasa in orice moment, acasa sau la serviciu. 

Mai multe detalii

50,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 26 gr/portie
Cantitate 7 Pliculete

Informatii

Proteine din soia, carbohidrati, vitamine si minerale esentiale si fibre intr-o formula echilibrata, pentru a va ajuta sa va hraniti corpul in cadrul programului de nutritie sanatoasa sau de control al greutatii. 

Mai putin de 220 de calorii per portie, cand este preparat cu lapte semi-degresat, pentru a va ajuta sa controlati consumul de calorii. 

Proteine din soia si carbohidrati pentru a va asigura nivelul optim de energie.

Bogat in vitamine si minerale esentiale pentru a va ajuta sa atingeti necesarul zilnic recomandat.

Se foloseste pentru slabire, ingrasare, mentinere, vitaminizare, supliment nutritiv pentru convalescenti etc. Orice program curata, imunizeaza si intareste organismul. 

Preparare: mixeaza bine intr-un blender, shaker sau agita intr-un vas cu capac 2 linguri mari de pulbere Formula 1 cu 250 ml lapte dulce, lapte batut, iaurt sau suc natural fara zahar. Nu folosi lichide fierbinti pentru a nu altera componentele naturale active ale Formulei 1. 

Pentru slabire: inlocuieste doua dintre cele trei mese zilnice cu shake Formula 1 si mananca o singura data pe zi mancare obisnuita. Shake-ul se prepara cu lichide slab calorice. Daca ai peste 120 kg, mixeaza 3-4 linguri de Formula 1 Herbalife in 350-500 ml de lichid. 

Pentru mentinerea greutatii: inlocuieste una dintre cele 3 mese principale cu shake. 

Pentru cresterea in greutate: mixeaza Formula 1 cu lichide calorice - lapte gras, iaurt, smantana, inghetata, suc natural. Orneaza cu frisca, ciocolata, alune, fructe uscate, cereale etc. Shake-ul se consuma dupa fiecare dintre cele 3 mese principale.