HYDRATE Herbalife Bautura cu electroliti

1433

Produs nou

Susține hidratarea cu electroliți. Pentru cei care au nevoie de hidratare cu un aport scăzut de calorii, care practică sport înainte și după serviciu, sportivi, în timpul antrenamentelor intense.

Mai multe detalii

143,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 5.3 gr/plic
Cantitate 20 de plicuri

Informatii

Beneficii Principale
- Băutură hipotonică, asigură hidratarea optimă
- Furnizează 100 % din VNR* pentru vitamina C, cu efect antioxidant
- Reface echilibrul hidroelectrolitic, furnizează și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12)
- Conținut scăzut de calorii, nu conține zahăr
Folosire
Puneţi 1 pacheţel în 500ml de apă, agitaţi puternic.
Este recomandat ca produsul să fie folosit ca parte dintr-o alimentaţie echilibrată şi variată, care respectă un stil de viaţă sănătos.
Hydrate este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică cu un conţinut scăzut de calorii, are o osmolalitate mai mică de 270 mOsmol/kg. Cu o aromă subtilă de portocale, Hydrate este cea mai bună soluţie de hidratare, în orice moment. Furnizează vitamine din complexul B (B1, B2, acid pantotenic şi B12) şi vitamina C, plus calciu şi magneziu, toate acestea contribuind la un nivel normal al metabolismului energetic. Furnizează 100 % din VNR*  pentru vitamina C, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar şi la reducerea oboselii și extenuării. Furnizează magneziu, care contribuie la echilibrul electrolitic şi la reducerea oboselii și extenuării.
Hydrate este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică cu un conţinut scăzut de calorii, are o osmolalitate mai mică de 270 mOsmol/kg. Cu o aromă subtilă de portocale, Hydrate este cea mai bună soluţie de hidratare, în orice moment.