Herbalife 24 PROLONG

1435

Produs nou

Contribuie la performanța sportivă și intensifică recuperarea. Pentru sportivii de triatlon, cicliști, înotători, fotbaliști și sportivii cu antrenamente intense de sală.

Mai multe detalii

182,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 900 gr

Informatii

Beneficii Principale
- Băutură izotonică, cu carbohidrați, proteine și sodiu
- Conține proteine în raport 1:7 cu carbohidrații, cu două scopuri: prevenirea distrugerii fibrelor musculare și reducerea timpului necesar recuperării. Proteina din zer poate funcționa ca terță sursă de energie - Vitamine B, inclusiv B1 și B12, susține metabolismul energetic
- Furnizează 100 % din VNR* pentru Vitamina C, care contribuie la protecţia celulelor
Folosire
Adăugaţi 4 măsuri rase (60g) în 250ml de apă, agitaţi cu putere, după care mai adăugaţi încă 250ml de apă, pentru a avea o porţie de 500ml. Consumaţi o sticlă (500ml) pe oră, în timpul exerciţiilor fizice.
Prolong este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică pe bază de carbohidraţi şi proteine are o osmolalitate de 270-330 mOsmol/kg şi conţine proteine pentru susţinerea creşterii şi menţinerii masei musculare. Îmbogăţită cu vitamina C şi vitamine din complexul B (inclusiv niacină şi acid pantotenic), această băutură are o aromă uşoară, ceea ce o face o alegere excelentă în timpul antrenamentelor. Furnizează 100 % din VNR de vitamina C, care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ, care ajută la menţinerea în limite normale a funcţiei sistemului imunitar şi ajută la reducerea surmenajului şi a oboselii.
Prolong este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică pe bază de carbohidraţi şi proteine are o osmolalitate de 270-330 mOsmol/kg şi conţine proteine pentru susţinerea creşterii şi menţinerii masei musculare. Îmbogăţită cu vitamina C şi vitamine din complexul B (inclusiv niacină şi acid pantotenic), această băutură are o aromă uşoară, ceea ce o face o alegere excelentă în timpul antrenamentelor.