REBUILD STRENGTH Protein+BCAA+L-Glutamina

1437

Produs nou

Contribuie la creșterea și susținerea masei musculare și recuperare. Pentru cei care ridică greutăți la sală, sportivi, după un antrenament intensiv, fotbaliști care vor să își dezvolte masa musculară, persoane care au nevoie de un aport ridicat de proteine.

Mai multe detalii

283,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 1 KG

Informatii

Beneficii Principale
- Conține 25g per porție de proteină din lapte** de înaltă calitate. Amestecul atent selectat de proteine din lapte creează un mediu propice creșterii rapide și constante a masei musculare
- Conține L-Glutamină și BCAA*** pentru a susține metabolismul muscular și recuperarea rapidă după exerciții
- Fierul contribuie la protejarea globulelor roșii din sânge și la transportul oxigenului către țesuturi
- Bogat în proteine și cu conținut redus de carbohidrați pentru restabilirea mușchilor extenuați în timpul antrenamentelor post anaerobe
Folosire
Adăugaţi 5 măsuri rase (50g) în 250ml de apă. Amestecaţi bine.
Consumaţi în următoarele 30 de minute, după exerciţii fizice intense.
Rebuild Strength este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică, pe bază de carbohidraţi şi proteine este creată pentru a fi folosită după antrenamentele de tip anaerob. Conţine 25 g de proteine, care contribuie la creşterea şi menţinerea masei musculare. Fierul contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei şi la transportul normal al oxigenului în corp.
Rebuild Strength este un produs dezvoltat de către experți în nutriție sportivă. Această băutură unică, pe bază de carbohidraţi şi proteine este creată pentru a fi folosită după antrenamentele de tip anaerob.