Herbalifeline Supliment Omega-3

0065

Produs nou

Herbalifeline este un supliment de omega 3, bogat în acizii graşi esenţiali Omega-3 EPA şi DHA, cunoscuţi pentru aportul lor la menţinerea sănătăţii inimii. Recipient cu 90 de capsule.

Mai multe detalii

114,00 lei

Fisa tehnica

Cantitate 90 Capsule

Informatii

Herbalifeline® este un amestec exclusiv de lipide marine ultra rafinate bogate în acizi graşi esenţiali omega-3, în special acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA), ce ajută la menţinerea sănătăţii inimii. Această formulă exclusivă Herbalife de uleiuri de pește ultra rafinate, include uleiuri esențiale de cimbru, cuișoare și mentă pentru a reduce gustul de după consum.

Beneficii Principale
•Bogat în acizii graşi Omega-3 DHA şi EPA, pentru o inimă sănătoasă
DHA contribuie şi la buna funcţionare a creierului şi la o vedere normală
•Conţine uleiuri esenţiale, pentru un gust proaspăt

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Una până la trei capsule, de trei ori pe zi, preferabil împreună cu masa. Pentru a obţine efectul benefic asupra sănătăţii inimii, consumaţi 250 mg de EPA și DHA pe zi. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat.

INGREDIENTE: Ulei de peşte [complex de lipide marine] (62 %), capsula de glazurare (gelatină, apă, agent gelatinizant (glicerină), aromă), antioxidanţi (amestec de tocoferoli), ulei de cimbru (Thymus vulgaris L. 0,12 %), ulei de cuişoare (Eugenia caryophyllata 0,12 %), ulei de mentă (Mentha piperita L. 0,06 %). Indicații alergologice: pentru alergeni, verificați ingredientele scrise îngroșat.