Xtra-Cal Calciu Vitamina D3 si Minerale

0020

Produs nou

Xtra-Cal este un supliment de calciu care asigură 100% DZR de calciu necesară pentru a susţine sănătatea oaselor şi a dinţilor.

Mai multe detalii

56,00 lei

Fisa tehnica

Cantitate 90 Tablete

Informatii

Beneficii Principale
•Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor
•Conţine 100% DZR de calciu per porţie
•Bogat în vitamina D, esenţială pentru absorbţia calciului şi necesară pentru o funcţionare corectă a muşchilor
•Mai conţine magneziu, cupru, mangan şi zinc
Xtra-Cal® este un supliment alimentar unic, bogat în calciu, vitamina D, cupru, magneziu, mangan şi zinc. Calciul este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor. Formula noastră specială include vitamina D, care contribuie la absorbţia normală a calciului şi la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular.
MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE
Luaţi 1 tabletă de trei ori pe zi în timpul meselor ca supliment alimentar. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile. Acest produs cu o formulă exclusivă este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenţi Herbalife.
ATENŢIE: A nu se depăşi cantitatea zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A un se lăsa la îndemâna copiilor mici.
INGREDIENTE: carbonat de calciu, agenţi de încărcare (celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată), citrat de calciu, oxid de magneziu, antiaglomeranţi (acizi graşi, dioxid de siliciu, săruri de calciu ale acizilor graşi), amidon din porumb, agenți de glazurare (hidroxi propilmetilceluloză, glicerină), colorant (dioxid de titan), sulfat de zinc, gluconat de cupru, sulfat de mangan, colecalciferol.