Tang Kuei pentru sănătatea femeilor

0003

Produs nou

Tang Kuei este un supliment cu muşeţel care contribuie la sănătatea femeilor.

Mai multe detalii

75,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 43
Cantitate 60 Tablete

Informatii

•Tang Kuei este făcut din rădăcină de Angelica Sinesis.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Între 1 şi 3 tablete pe zi. Utilizaţi acest produs în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile. Acest produs cu o formulă exclusivă este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenţi Herbalife.

INGREDIENTE: pudră de rădăcină de Tang Kuei (Angelica sinensis) (28,2 %), pudră de muşeţel (Matricaria chamomilla) (28,2 %), agent de încărcare (fosfat dicalcic), amidon de porumb, antiaglomeranţi (acid stearic, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași), învelişul tabletei [agent de glazurare (carboximetilceluloză de sodiu), emulsificator (lecitină din soia), dextrină monohidrată, dextroză]. Indicații alergologice: pentru alergeni, verificați ingredientele scrise îngroșat.

ATENŢIE: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mic