RoseGuard (Rozmarin) Vitaminele A C E

0139

Produs nou

RoseGuard este un supliment alimentar zilnic, ce furnizează 100% din VNR* din vitaminele A şi C, pentru a susţine un sistem imunitar sănătos.

Mai multe detalii

99,00 lei

Fisa tehnica

Cantitate 60 Tablete

Informatii

Conţinut bogat în vitamin E, ce ajută la protejarea celulelor  organismului împoriva stresului oxidativ.
Conţine diverse extracte de plante, cum ar fi rozmarin, turmeric şi astragalus.

Detalii
Pentru un stil de viață sănătos și activ este important să mențineți un sistem imunitar sănătos. RoseGuard a fost dezvoltat special cu vitaminele A şi C ce suţin imunitatea, pentru a vă ajuta să fiţi în cea mai bună formă.
Folosire

Luați două tablete pe zi, de preferat în timpul meselor.

RoseGuard® este un supliment alimentar echilibrat, cu extract de rozmarin. Conţine vitaminele A şi C care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi vitamina E care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE: Două tablete zilnic, odată cu mesele principale. Utilizaţi acest produs în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos.

ATENŢIE: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile. Acest produs cu o formulă exclusivă este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenţi Herbalife.

INGREDIENTE: Agenţi de încărcare (carbonat de calciu, celuloză microcristalină), extract de rozmarin (Rosmarinus officinalis) (18,8 %), extract de rădăcină de astragalus (Astragalus membranaceous) (9 %), pudră din rădăcină de curcumă (Curcuma longa) (3,8 %), acid L-ascorbic, antiaglomeranţi (carboximetilceluloză de sodiu reticulată, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor graşi), DL-alfa tocoferil acetat, betacaroten, învelişul tabletei [agenţi de glazurare (carboximetilceluloză de sodiu), dextroză, emulsificator (lecitină de soia)]. Indicații alergologice: pentru alergeni, inclusiv soia verificați ingredientele scrise îngroșat.