Schizandra Plus Vitaminele B6 C E şi Seleniul

0022

Produs nou

Supliment alimentar bogat în seleniu şi vitaminele B6 şi C, pentru a ajuta la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Mai multe detalii

73,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 28,2 gr
Cantitate 60 Tablete

Informatii

Beneficii Principale
•Vitamina E contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ
•Vitaminele C şi B6 contribuie şi ele la reducerea oboselii şi a epuizării
•Suplimentul ideal, dacă ai o viaţă agitată şi un ritm nebun
Folosire
Luaţi zilnic câte două tablete, de preferat în timpul meselor.
Schizandra plus este un supliment, bogat în seleniu şi vitaminele B6, C şi E. Seleniul şi vitaminele B6 şi C contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina B6 contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii şi a stării de epuizare.
MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE: Luaţi două tablete pe zi, preferabil în timpul mesei. A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile. Acest produs cu o formulă exclusivă este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenţi Herbalife. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare sunt destinate să completeze dieta și nu ar trebui folosite pentru a înlocui o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.