Beta heart® Circulatie Sanatoasa

0267

Produs nou

Beta heart® este o pudră nutritivă ce conține ingredientul cheie OatWell™ beta glucan din ovăz – despre care s-a demonstrat că scade sau menține nivelul de colesterol*. 

Mai multe detalii

154,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 229 gr

Informatii

Beneficii Principale
• 3 g beta-glucani ajută la reducerea colesterolului*(2 măsuri)
• 1.5g beta-glucani ajută la menținerea colesterolului**(1 măsură)
• Fără zaharuri
• Fără îndulcitori artificiali
• Bogat în fibre (3 g per măsură)
• Sursă de proteine
• 25 kcal per măsură
Folosire
Agitați ușor recipientul înainte de fiecare utilizare. Adaugă 1 sau 2 măsuri de pudră Beta heart ® în apă, suc de fructe sau în shake-ul tău preferat Formula 1 și consumă o dată pe zi. Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucan din ovăz. Savuraţi acest produs în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos. A se păstra cu capacul închis, într‐un loc răcoros şi uscat
* S-a demonstrat ca beta-glucanul din ovăz acționează asupra scăderii colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale. Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucani din ovăz. Boala coronariană are multipli factori de risc, iar modificarea unuia dintre acești factori de risc poate avea sau nu un efect benefic.
** Beta-glucanii din ovăz contribuie la menținerea nivelului normal de cholesterol. Această afirmație poate fi folosită doar pentru alimentele care conțin minim 1g de beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz sau din amestecuri din sursele enumerate per porție cuantificată. În susținerea acestei afirmații consumatorul trebuie să fie informat că efectele benefice sunt obținute în urma unui consum de 3g de beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz sau din amestecuri ale acestor beta-glucani.

OatWell™ este marcă înregistrată DSM.
Detalii
Indiferent de vârstă, stilul de viață joacă un rol important în creșterea colesterolului. Preia controlul sănătății tale în 3 pași simpli.

Pasul 1: Mănâncă sănătos
Redu consumul de grăsimi trans și grăsimi saturate alegând:


- Uleiuri vegetale (exemplu: ulei de măsline) în locul grăsimilor de origine animală (cum ar fi untul).
- Pește gras sau carne slabă de pasăre în locul cărnii procesate sau cărnii roșii.
- Nuci, semințe sau boabe de soia în locul gustărilor gata preparate precum chipsurile.

Pasul 2: Fii activ
Stilul de viață activ ajută la creșterea colesterolului ‘bun’ (HDL) din sânge. Stimulează deplasarea depozitelor de grăsime către ficat, ceea ce ajută la menținerea inimii și a vaselor de sânge în bune condiții. Ai nevoide doar de 150 de minute pe săptămână de mișcare de intensitate moderată* – încearcă 30 minute, 5 zile pe săptămână! Renunțarea la fumat este un pas esențial în reducerea colesterolului.

Pasul 3: Îmbunătățește-ți dieta
Cu un conținut bogat în fibre și o adevărată sursă de proteine, o măsură de Beta heart® furnizează și 1.5g de beta-glucani din ovăz; fibre solubile ce se găsesc în tărâțele de ovăz și care ajută la reducerea sau menținerea nivelului de colesterol.* Prepară Beta heart® cu apă sau suc de fructe, sau adaugă-l în shake-ul tău preferat Formula 1.


ATENŢIE: Boala coronariană are multipli factori de risc iar modificarea unuia dintre acești factori de risc poate avea sau nu un efect benefic.