Fibre din mar si ovaz

2554

Produs nou

Fibre din măr și ovăz reprezintă o modalitate simplă și delicioasă de a crește necesarul zilnic de fibre.

Un amestec unic de fibre solubile și insolubile, fără zahăr* sau îndulcitori artificiali. Fibre din măr și ovăz conține 6 surse naturale de fibre: măr, ovăz, porumb, citrice, cicoare și soia. 

Fiecare porție conține 5g de fibre și 18 calorii.

Mai multe detalii

118,00 lei

Fisa tehnica

Greutate 204 gr

Informatii

Beneficii Principale
1. 5g de fibre per porție
2. 6 surse naturale de fibre
3. 18 kcal per porție 
4. Nu conține zaharuri* 
5. Nu conține îndulcitori artificiali
6. Conține atât fibre solubile cât și insolubile
7. Se poate prepara cu apă sau poate fi adăugat în shake-ul preferat Formula 1 
Folosire
Amestecați o măsură (6,8g) cu 150ml de apă sau adăugați o măsură în shake-ul preferat. 

Savurați acest produs în cadrul unei diete variate și echilibrate, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.
Fibre din măr și ovăz reprezintă un mod rapid și delicios de a-ți atinge necesarul zilnic de fibre. Combinație unică de fibre solubile și insolubile, fără îndulcitori artificiali. Fibre din măr și ovăz furnizează fibre din șase surse naturale - măr, ovăz, porumb, citrice, cicoare și soia. Fiecare porție conține 5 g de fibre și 18 kcal.
MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE: Amestecă o măsură (6,8 g) cu 150 ml de apă sau adaugă o măsură în shake-ul preferat. Savuraţi acest produs în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos. A se păstra cu capacul închis, într‐un loc răcoros şi uscat. Se garantează restituirea banilor în termen de 30 de zile. Acest produs cu o formulă exclusivă este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenţi Herbalife. Lingură de măsură inclusă.
INGREDIENTE: fibre de ovăz (28 %), fibre din măr (24 %), dextrină de porumb (24 %), fibre din soia (9 %), fibre din citrice (5 %), inulină (extrasă din cicoare - 5 %), aromă, agenți de îngroșare (gumă de acacia, gumă de xantan), maltodextrină, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu). Indicații alergologice: pentru alergeni, inclusiv cerealele care conțin gluten, verificați ingrediente ingrosate.